Інноваційні навчальні екологічні технології

Опубліковано: 04.04.2016, 8:07

31 березня доцентом Гончаренко Ганною проведено лекцію-ділову гру «Управління та охорона водних ресурсів», яка була приурочена до Міжнародного дня водних ресурсів.
Учасниками лекції-ділової гри були: співробітники науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» та студенти природничо-географічного факультету 4 курсу.
Мета інноваційної лекції привернення уваги студентів до актуальних проблем водних ресурсів та необхідності збереження чистоти водних об’єктів.
Технологія лекції-ділової гри полягала у виконанні студентами ролей представників різних видів діяльності: законодавчої влади, санітарно епідеміологічної служби, географів, хіміків, біологів, екологів, представниками сільського, комунального та промислового господарства, а також державної інспекції водних ресурсів.
Така інноваційна форма роботи сприяла активному включенню студентів у процес обговорення проблем водних ресурсів і необхідності здійснення природоохоронних заходів щодо збереження чистоти водних ресурсів та охорони водних об’єктів.
3

2

4

5

1 (2)


Наверх