Міністерські нагороди – високе визнання наших здобутків

Опубліковано: 27.02.2023, 8:15

У кінці лютого 2023 року за ініціативи Міністерства освіти і науки України та Державної служби якості освіти України в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся круглий стіл «Вплив війни на результати навчання».

Під час заходу відбулося обговорення питань щодо здобутків і втрат у результатах навчання здобувачів освіти в умовах війни; використання й тлумачення понять «освітні прогалини», «освітні втрати», «навчальні втрати», «освітні розриви», «втрати в навчанні»; проведення компенсаторних заходів для здобувачів освіти в умовах війни.

Приємністю на початку заходу стало нагородження відзнаками Міністерства освіти і науки України науково-педагогічних працівників університету, які є громадою, об’єднаною спільними науковими інтересами, відданістю своїй справі, студентоцентризмом, де визначним аспектом діяльності є постійне прагнення до саморозвитку.

За значний особистий внесок у розвиток освіти і науки, плідну науково-педагогічну та наукову діяльність, професійну та наукову підготовку студентської молоді, організацію навчальної, виховної, науково-методичної та науково-дослідницької роботи рішенням Міністерства освіти і науки України нагороджено нагрудним знаком «За наукові та освітні досягнення» доктора педагогічних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, завідувача кафедри географії та методики її навчання Оксану БРАСЛАВСЬКУ. Отримати нагороду такого рівня є показником справжнього професіоналізму.

Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджений кандидат біологічних наук, професор, завідувач кафедри біології та методики її навчання Ігор КРАСНОШТАН за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Подяку Міністерства освіти і науки України отримав кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри хімії, екології та методики їх навчання Віталій ГОНЧАРУК за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

Вітаємо наших колег з високими нагородами! Зичимо їм творчих злетів, невичерпної енергії, життєвої наснаги, незгасного оптимізму, миру, щастя, добробуту, міцного здоров’я і родинного затишку!

Миру і безпеки нам всім!

Разом до Перемоги!


Наверх