Попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів ОС «Магістр» факультету

Опубліковано: 24.11.2023, 9:54

У листопаді 2023 року на природничо-географічному факультеті в дистанційному режимі відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОП Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини), Середня освіта (Географія), Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія), Середня освіта (Хімія), Екологія ОС «Магістр».

Не дивлячись на те, що захист відбувся в онлайн режимі, студенти вчасно виконали всі вимоги до підготовки та написання робіт. Тематика наукових робіт є актуальною і вирізняється науковою новизною, різноманітністю і цікавістю у теоретичному й практичному значенні.

Попередній захист кваліфікаційних робіт супроводжувався використанням сучасних інформаційних технологій (презентаційних програм). Для успішного захисту проводилися дистанційні консультації на платформі Google Meet.

Роботу студентів оцінювали провідні науковці кафедри географії та методики її навчання: проф. Оксана Браславська, доц. Олексій Ситник; доц. Оксана Герасименко; кафедри біології та методики її навчання: проф. Валерій Миколайко, проф. Ігор Красноштан, доц. Ірина Миколайко, доц. Леся Мороз, доц. Любов Соболенко, доц. Світлана Сорокіна; кафедри хімії, екології та методики їх навчання проф. Світлана Совгіра, доц. Наталя Горбатюк, доц. Наталя Душечкіна, доц. Олена Задорожна, доц. Олена Кизим.

Студенти представили доповіді, у яких висвітлювали актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтовували її вибір, ознайомлювали присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

У процесі захисту наукової роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявляли щиру зацікавленість проблемою дослідження.

Присутні відзначили готовність робіт та належний рівень їх відповідності встановленим вимогам, надали здобувачам рекомендації щодо доопрацювання окремих розділів для підготовки їх до захисту. Як результат – всі роботи були допущені до захисту перед екзаменаційною комісією.


Наверх