Робоча зустріч з колегами з Поморського Університету в Слупську (Польща)

Опубліковано: 08.03.2024, 13:04

05.03.2024 року відбулась чергова робоча зустріч науково-педагогічних працівників факультету природничої освіти та природокористування на чолі з проректором з міжнародних зав’язків та стратегічного розвитку Володимиром Миколайком з колегами з Поморського Університету в Слупську (Польша).

Під час зустрічі науковці обговорили перспективи подальшої міжнародної співпраці з питань академічної мобільності студентів та викладачів, напрямів розвитку освітньої й наукової роботи та розробки програми «Подвійний диплом», реалізація якої є пріоритетним напрямом розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Підписання нових угод відкриває перед студентами нашого університету нові можливості для реалізації себе не тільки в нашій країні, але й у Європі. Про це свідчать показники студентської мобільності, що постійно зростають. Студенти проходять стажування та навчання в закордонних ЗВО-партнерах згідно Угод про співпрацю та беруть участь у літніх таборах, школах, міжнародних програмах, обмінах де вони можуть не тільки навчатися, отримувати нові знання, уміння та навички, а й покращувати рівень володіння іноземними мовами, подорожувати країнами.


Наверх