ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ ТРЕТЬОЇ ОКРЕМОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ В РАМКАХ ІНФОРМАЦІЙНОГО ТУРУ «ПРОБУДИ В СОБІ ВОЇНА. ВРИВАЙСЯ У ТРЕТЮ ШТУРМОВУ»

Опубліковано: 22.03.2024, 16:39

22 березня здобувачі вищої освіти факультету природничої освіти та природокористування Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучилися до зустрічі  із представниками Третьої окремої штурмової бригади у межах інформаційного туру «Пробуди в собі воїна. Вривайся у третю штурмову», які вони проводять Україною.

Свою зустріч з присутніми воїни 3 ОШБР розпочали з Молитви Українського Націоналіста, яку вони промовляли разом в пам’ять про загиблих бійців Азова та воїнів, які схилили голови в боротьбі за Україну: «…Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай моєму, зрости мене до ясних чинів, в чинах нехай знайду я смерть, солодку смерть в муках за тебе, і розпливуся в тобі та вічно житиму в тобі. Відвічна Україно: свята, могутня, соборна!»

Зустріч проходила в дуже позитивній та захоплюючій атмосфері. Видно, що бійці проявляють глибокий інтерес до своєї держави, її історії та культури, а також відчувають сильну зв’язок з національними ідеями. Використання чистої української мови, дотепний гумор та ерудиція наводять на думку, що ця зустріч була яскравим прикладом патріотизму та культурної самосвідомості.

Представники третьої окремої штурмової бригади розповідали студентам про суть націоналістичної ідеї, якої дотримуються воїни; походження рукостискання, яке використовують бійці.

В ході розмови бійці ставили питання співробітникам університету та студентам. Водночас здобувачі освіти також мали нагоду отримати відповіді на питання від військових, які їх цікавили .

На згадку про дану зустріч студентам залишилися автографи бійців, адже лише вони – справжні Герої нашого часу!

Слава Україні! Героям слава!


Наверх