Настановча нарада з виробничої практики спеціальності 101 Екологія ОС Магістр

Опубліковано: 08.04.2024, 16:13

08 квітня 2024 року відбулась настановча нарада з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 164о та 164п груп. Здобувачі проходитимуть практику згідно договору на базі Національного дендрологічного парку «Софіївка» Національної академії наук України. Період її проходження: з 08 квітня до 18 травня 2024 року. Керівник практики – старший викладач кафедри хімії та екології Віталій Гончарук.

На нараді були присутні науково-педагогічні працівники кафедри хімії та екології, які забезпечують освітній процес означеної спеціальності.

Віталій Гончарук ознайомив присутніх з метою виробничої практики, яка передбачає закріплення та розширення теоретично-практичних знань та навичок, набутих за весь період вивчення навчальних дисциплін.

Практика проходитиме із виконанням різноманітних наукових досліджень з дендрології, екології, паркобудівництва та інших напрямів на 4 наукових відділах Національного дендрологічного парку «Софіївка», зокрема відділі дендрології, інтродукції, паркобудівництва та екології рослин; трав’янистих рослин; репродуктивної біології рослин; горіхоплідних культур.

Під час наради студенти мали можливість поставити запитання щодо особливостей виконання певних завдань та оформлення документації практики, на які отримали вичерпні відповіді від керівника практики.


Наверх