Інтелектуальна вікторина для здобувачів вищої освіти «Біологія+»

Опубліковано: 20.04.2024, 15:43

19 квітня 2024 року з метою популяризації біологічних знань, в рамках заходів приурочених до Днів науки в університеті, науково-педагогічними працівниками кафедри біології та здоров’я людини і лабораторії інноваційних технологій навчання біології було проведено вікторину «Біологія+» для здобувачів вищої освіти факультету природничої освіти та природокористування.

Мета конкурсу: пропагувати біологічні знання серед студентської молоді, сприяти удосконаленню умінь здобувачів освіти швидко і нестандартно мислити, стимулювати їх активну пізнавальну діяльність, формувати здатність об’єднувати теоретичні знання різних наукових галузей з життєвим досвідом та знаходити вірні рішення.

Завдання вікторини були згенеровані за допомогою платформи Wordwall і передбачали інтеграцію біології з іншими науками природничої галузі, літератури, музики, мистецтва.

Майбутні педагоги переконалися в ефективності використання ігрових форм навчання в освітньому процесі і висловили зацікавленість у таких видах організації позааудиторної діяльності.

За підсумками конкурсу і рейтинговою оцінкою визначено переможців вікторини «Біологія+». Ними стали здобувачі вищої освіти 31 групи, які навчаються за ОПП Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія):

1 місце – Вікторія Захожа;

2 місце – Єлизавета Олійник;

3 місце – Ольга Загоруйко.

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів у навчанні та творчих здобутків.


Наверх