Міжнародне стажування науково-педагогічних працівників кафедри географії, геодезії та землеустрою

Опубліковано: 01.06.2024, 16:03

З 22 квітня по 31 травня 2024 р. доценти Олексій Ситник, Любов Безлатня, Оксана Герасименко, Володимир Кирилюк, Андрій Максютов та викладач-стажист Томас Рожі взяли участь у міжнародному стажуванні на базі Краківського економічного університету, Польща.

Мета: опанувати новітніми методиками викладання дисциплін, набути досвіду викладацької діяльності, обмінятися корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримати нові наукові зв’язки; пройти навчання, оволодіти фаховими компетентностями та отримати цінні знання, уміння, навички.

ПРОГРАМА ОНЛАЙН- СТАЖУВАННЯ:

Модуль 1. Нові та інноваційні методи навчання.

Модуль 2. Європейська та польська системи вищої освіти та науки.

Модуль 3. Резюме стажування: Fame Lab.

За результатами роботи були виконані наступні завдання: ознайомитися з академічною мобільністю студентів і викладацьким складом Краківського економічного університету та процесом інтернаціоналізації вищої освіти. Познайомитися із організацією системи онлайн навчання, історією розвитку, імплементацією та змінами дидактичного процесу під час пандемії в Краківському економічному університеті. Стажисти опанувати методику використання методу Тюторінгу в сучасній академічній дидактиці. Познайомитися з проєктом підготовки та розвитку викладачів «Проєкт HUB UEK»; ознайомилися з системою оцінювання результатів досліджень в польських закладах вищої освіти і науково-дослідних інститутах та взяли участь у «Оксфордських дебатах».


Наверх