Консультування учасників конкурсу МАН

Опубліковано: 31.05.2024, 16:27

Мала академія наук попри війну живе, працює, знаходить нові таланти, допомагає їм розкритися. Конкурс-захист – щорічна можливість для юних дослідників з усієї України презентувати свої напрацювання та позмагатися за першість у різних секціях.

У травні 2024 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, серед учасників були й здобувачі освіти уманських ЗЗСО.

Науково-педагогічні працівники кафедри біології та здоров’я людини є постійними науковими кураторами та консультантами здобувачів освіти, які беруть участь у конкурсі МАН. Зокрема, цьогоріч кандидат біологічних наук, доцент кафедри Любов Соболенко здійснювала керівництво роботою учениці Уманського ліцею №3 Олександри Столяр. Науковим керівником роботи була учитель біології Уманського ліцею №3 Вікторія Столяр.

За результатамиконкурсних змагань здобувачка освіти посіла 3-тє місце у секції«Біологія людини» відділення «Хімія та біологія».

Пишаємося конкурсанткою, яка впевнено прийшла до перемоги і стала прикладом незламності сили духу, незважаючи на непростий час для нашої держави. Бажаємо успіхів та нових досягнень!


Наверх