Новий формат «Географічного турніру-2015»

Опубліковано: 03.04.2015, 14:31

Географічні знання дуже важливі в житті кожної людини. Географія розвиває уяву, абстрактне і загальне мислення, вміння орієнтуватися у просторі, розширює світогляд і знання про навколишній світ. Географія дає нам знання не лише про оточуюче середовищі, а й про людство в цілому. Це дуже важлива наука, яку з захопленням вивчають студенти нашого університету.

1

Вітальне слово директора Інституту природничо-математичної та технологічної освіти, д.п.н., проф. Коберника О.М.

2

Знайомство з командами («Анхель», «Патріоти», «Ерудити», «Сталкери», «Антарес», «3-й меридіан»)

2а

Команди («Мандрівники», «Грінвіч», «Ріо-Гранде», «Нове покоління»)

Наш факультет залишається вірний традиціям. Ось уже четвертий рік поспіль відбувся «Географічний турнір», у якому взяли участь студенти І-IV курсів природничо-географічного факультету. Вперше до турніру долучилися студенти історичного факультету. Загалом на конкурс було подано заявки 10 команд по 5 учасників. Змагання відбувалося в актовій залі УДПУ та проходило у 3 тури, за результатами яких були визначені переможці. До справедливого суддівства були залучені викладачі кафедри географії та методики її навчання і кафедри загального землезнавства та геології.

3

Компетентне журі

4

Битва була «гарячою»!!!

Завдання конкурсів Географічного турніру були пов’язані не лише із знаннями географії, а й визначенням загального рівня обізнаності студентів. Приємно вразила збірна команда історичного факультету – «Сталкери», котрі склали серйозну конкуренцію нашим студентам.

IMG_7723

Володарі кубка – команда «Патріоти»

IMG_7719

Перемогла дружба!!!

Почесний перехідний кубок «Географічного турніру» на визнання кращих знавців географії виграла команда «Патріоти» (IV курс), ІІ місце завоювала команда «3-й меридіан» (IIІ курс), а почесне ІІІ місце розділили команда «Сталкери» (збірна історичного факультету) та команда «Антарес» (ІV курс).

ЛЮБІТЬ ГЕОГРАФІЮ!!! ЦЕ НАУКА, ЯКА ВКАЗУЄ ПРАВИЛЬНИЙ ШЛЯХ У НАШОМУ ЖИТТІ!!!


Наверх