Студенти природничо-географічного факультету співпрацюють з екоцентром

Опубліковано: 03.07.2015, 17:37

       Екоцентр – програма Національного екологічного центру України, спрямована згуртувати навколо себе людей, яким цікава екотематика, яких хвилюють проблеми довкілля та які готові до участі у їх вирішенні. Його місія – формувати свідоме, відповідальне та дбайливе ставлення українців до природних ресурсів і довкілля.

фото1

На базі Національного дендрологічного парку «Софіївка» студенти природничо-географічного факультету зустрілися з волонтером екоцентру Євгенією Кравченко.

фото2

Студенти мали змогу обмінятися власним досвідом волонтерства та моделювати ситуації підтримки волонтерських програм різними верствами суспільства.

фото3 фото4

Також студенти долучилися до написання статті про проблеми Національного дендрологічного парку «Софіївка» (яка згодом з`явиться на сайті екоцентру). Для цього вони взяли інтерв’ю у провідних працівників дендропарку та з`ясували найважливіші проблеми парку, які потребують волонтерської допомоги.

фото5 фото6

На завершення студенти залишилися у гарному настрої, отримали цінний досвід, перейнялися проблемами довкілля та пообіцяли брати участь у їх вирішенні.


Наверх