Нова угода про творчу співрацю

Опубліковано: 23.06.2015, 11:19

Наукова робота «кипить» на природничо-географічному факультеті. Ми продовжуємо розширювати контакти та планувати подальшу діяльність у сфері співпраці з навчальними закладами України. Наприкінці травня цього року доцент кафедри загального землезнавства та геології Лаврик О.Д. та доцент кафедри хімії, екології та методики їх навчання Цимбалюк В.В. ініціювали підписання угоди про творчу співрацю між УДПУ імені Павла Тичини та Шацьким лісовим коледжем ім. В.В. Сулька.

 

1

Укладання угоди про творчу співрацю

 

 

У рамках угоди передбачено:

1. Проводити на базі Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька навчальну й виробничу практики, а також інші форми занять зі студентами та магістрантами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

2. Здійснювати спільні наукові дослідження у сфері вивчення природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розроблення наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища та ефективного використання природних ресурсів на території Шацького району Волинської області.

3. Використовувати матеіально-технічну базу Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька для виконання дипломних і магістерських робіт студентами природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини.

 

2

Доцент  кафедри хімії, екології та методики їх навчання Цимбалюк В.В. вивчає історію становлення Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька

 

4. Організовувати спільні наукові конференції, семінари з актуальних питань охорони навколишнього середовища.

5. Спільно здійснювати підготовку та випуск наукових статей, монографій, підручників, навчальних посібників для студентів вищих навчальних закладів.

6. Опубліковувати результати наукових досліджень, отриманих у співпраці Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

7. Запрошувати до участі в навчально-виховному процесі університету висококваліфікованих співробітників Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька.

 

3

Доцент кафедри загального землезнавства та геології Лаврик О.Д. та заступник директора коледжу Панасюк А.І. обговорюють перспективи співробітництва


Наверх