Вітаємо першокурсників з посвятою в студенти!

Опубліковано: 02.09.2015, 7:45

Традиційним святом університету здавна стала урочиста посвята в студенти першокурсників. Їх перша зустріч, як однокурсників, на подвір’ї корпусу університету проходила в атмосфері піднесення національного патріотизму та великих сподівань у перспективності обраної професії. Природничо-географічний факультет зустрів 86 студентів І курсу, які витримавши конкурс сертифікатів незалежного тестування та вступних випробувань продовжать своє навчання в аудиторіях одного з найповажніших факультетів університету. Перше знайомство з деканом факультету, кураторами академічних груп викликало у новоприбулої молоді нетривалу розгубленість, тривогу та невпевненість. Однак невимушене спілкування, доброзичливе й по-батьківськи відверте ставлення до юнаків і дівчат з боку викладачів дали їм зрозуміти, що вони переступили поріг рідної їх серцю й духу домівки.

IMG_9482

_DSC6390

_DSC6280

Вітальні слова та настанови ректора університету, керівників наглядової ради, міського голови були переповнені впевненістю у майбутньому молодого покоління, які мають стати зразком високої моралі та цінностей вчителя української школи. Виступи професійних танцювальних і співочих колективів додали урочистій події святкового і захоплюючого настрою.

_DSC6287

І ось ми вже в стінах аудиторій омріяного факультету. Настанови декана факультету, який знайомить студентів з правилами навчального процесу та умовами дозвілля стануть незабаром в нагоді під час занять та сесій. А допомога заступника декана з навчальної роботи у правильному читанні розкладу занять та у розумінні графіка навчального процесу пришвидшать адаптацію першокурсників до нових обставин навчання.

IMG_9496

IMG_9489

Тож до старту, шановні студенти! Попереду чимало труднощів, перешкод, але й обов’язково високих злетів. Сподіваємось, ви станете гідними звання вчителя природничо-географічних дисциплін.


Наверх