Збери Великодній кошик воїну

Опубліковано: 30 January 2017, 15:09

DSC_9047

Детальніше

Участь ініціативної групи екологічної лабораторії у конкурсі «Формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища та екосвідомості»

Опубліковано: 27 January 2017, 9:55

23 січня 2017 року на базі Черкаської обласної адміністрації відбувся захист конкурсних проектів громадських активістів.
У конкурсі представлено проект «Упорядкування та оптимізація екологічного стану малої річки Чіканки», яка протікає поблизу агробіостанції університету.

Детальніше

Семінар-тренінг «ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ДО ЗНО З ХІМІЇ»

Опубліковано: 23 January 2017, 15:49

Детальніше

Успішні професіонали України працюють на природничо-географічному факультеті

Опубліковано: 20 January 2017, 12:19

Нещодавно вийшла з друку книга «Успішні професіонали України». Це видання, яке висвітлює професіоналізм науковців, освітян, практиків, високу фахову підготовку українських вчених, які своїм розумом і самовідданою працею, долаючи труднощі, збагачують вітчизняну і світову наукову скарбницю. Відомості про них стали надбанням широкого загалу завдяки публікації у Літописі досягнень сучасної України.

Детальніше

Подарунки дітям з обмеженими можливостями

Опубліковано: 12 January 2017, 18:15

У щільному ряду Новорічних та Різдвяних свят не перестаєш надіятись на диво. Щиру віру у серці, що у новорічні свята чудеса обов’язково збуваються, мають діти. Чудовий сюрприз вихованцям Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» зробили студенти, аспіранти та викладачі природничо-географічного факультету УДПУ.

Детальніше

Семінар-тренінг «ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО З ГЕОГРАФІЇ»

Опубліковано: 3 January 2017, 9:52

Детальніше


Наверх