Навчальні практики здобувачів освіти

Опубліковано: 29.05.2024, 17:04

Травень для здобувачів вищої освіти – активний період, що передбачає завершення поточного навчального року, складання залікової сесії та час для проведення навчальних практик, які передбачають здійснення практичної підготовки студентів у польових та лабораторних умовах. 

Із 22 по 24 травня 2024 року проведено навчальні практики: «Навчальна географо-біологічна практика», «Навчальна предметна практика», «Навчальна практика з фізіології та біотехнології живих організмів», «Навчальна практика хіміко-екологічна», «Хімічна навчальна практика» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» І, ІІ і ІІІ курсів, що навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія), Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини), Біологія та Екологія.

У рамках практик здобувачі освіти вивчили біологічне різноманіття дендрологічного парку «Ладижинський гай» у межах міста Ладижина Вінницької області, дослідили натуральні й антропогенні біотопи долини річки Південний Буг та особливості функціонування Районного комунального підприємства «Гайсинське риборозвідне господарство» в межах села Степашки Вінницької області.

Також відбулася зустріч зі стейкхолдером освітньо-професійних програм Біологія й Екологія керівником підприємства РКП «Гайсинриброзвідгосп» Ігорем Колісніченком, під час якої гаранти освітніх програм та здобувачі освіти обговорили результати навчання та можливості подальшого працевлаштування.

Виїзні навчальні практики, окрім освітнього, дослідницького і практичного змісту мають важливе патріотичне значення, а в умовах дистанційного навчання дають змогу здобувачам освіти познайомитися, подружитися і освоїти новий побут.

Керівники практик щиро вдячні Первинній профспілковій організації університету за виділення коштів на оздоровлення здобувачів вищої освіти.

https://youtube.com/shorts/neZPJebH3AA?si=TFyORvsSFYR2sUAe

Наверх