Дослідженя агропромислового комплексу Черкащини та Вінничини

Опубліковано: 17.10.2015, 11:49

21 вересня 2015 року в рамках комплексної фахової практики з краєзнавства і туризму та регіональної економічної і соціальної географії студенти ІV курсу напрямку підготовки «Географія» під керівництвом викладача кафедри географії та методики її навчання Кугай Марини Сергіївни здійснили виїзну екскурсію до міста Гайсин Вінницької області. Метою було ознайомлення з виробничим процесом підприємств, принципами розміщення, організацією та структурою виробництва.
На шляху до Гайсина було нами відвідано сучасне сільськогосподарське підприємство ТОВ «Октан», яке розташоване на околицях міста Умань і спеціалізується на вирощуванні горіхів та яблук. Головний агроном підприємства детально ознайомив нас з особливостями функціонування та структурою товариства, технологією вирощування та зберігання продукції, географією ринку збуту плодів та про перспективи підприємства в майбутньому.
Приємним завершенням екскурсії стало частування смачними соковитими яблуками.

фото1 Товариство «Октан»
фото 2 Ознайомлення з роботою товариства
фото 3 Смачні яблучка, якими нас частували

Приблизно година пройшла в дорозі, і ось ми вже в м. Гайсин Вінницької області, де на нас вже чекали працівники ТОВ «Гайсинський молокозавод». Підприємство займається переробкою молока та виробництвом сиру, маргарину та інших харчових жирів. Нам люб’язно розповіли про всі аспекти роботи в кожному з цехів та продемонстрували продукцію власного виготовлення. І на завершення екскурсії нас знову чекав приємний сюрприз – дегустація смачної продукції заводу.

фото 4ТОВ «Гайсинський молокозавод»
фото 5Знайомство з роботою цехів по виробництву твердих сирів
фото6Найприємніший момент екскурсії – дегустація

Ми глибоко вдячні керівництву відвіданих підприємств за теплий прийом, цікаві пізнавальні екскурсії та можливість особисто відчути смакові властивості продукції.


Наверх