Інтегрований майстер-клас з хімії

Опубліковано: 19.10.2015, 8:30

Нова та цікава форма співпраці була організована колективом кафедри хімії, екології та методики їх навчання на чолі з проф. Совгірою С.В. 16 жовтня на базі кафедри хімії, екології та методики їх навчання УДПУ імені Павла Тичини відбувся інтегрований майстер-клас з хімії на тему «Водень та вивчення його властивостей» для учнів Уманської ЗОШ І-ІІІ ступенів №14.

 2 1

Кандидат хімічних наук, доцент Цимбалюк В.В. продемонструвала перед педагогічним колективом та учнями загальноосвітнього навчального закладу низку хімічних дослідів і розкрила специфіку підготовки до лаборатоних занять з неогранічної хімії. Спільно з вчителем хімії Смирновою О.Ю. у процесі практичної роботи було вивчено властивості водню та його сполук. Юні хіміки із задоволенням спостерігали за проведенням дослідів, самі мали можливість експериментувати.

4 3

Про важливість співпраці кафедри з загальноосвітніми навчальними закладами перед учасниками заходу зазначила кандидат хімічних наук, доцент Валюк В.Ф.

У обговоренні результатів майстер-класу взяла участь вчитель біології Уманської ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 Гончар Л.П.

У перспективі такі заходи стануть традиційними на нашому факультеті. З метою передачі досвіду до такої роботи планується залучати вчителів хімії Умані та Уманського району.

6 5


Наверх