> Особливості туркменської кухні | Офіційний сайт природничо-географічного факультету УДПУ ім. П.Тичини

Онлайн реєстрація

Природничо-географічний факультет
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
пропонує Вам заповнити анкету вступника.

Надіславши анкету абітурієнта, Вас постійно повідомлятимуть про особливості вступної кампанії та терміни проведення профорієнтаційних заходів в університеті.

Бажаю навчатись за такими спеціальностями:

  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Географія. (землевпорядкування та кадастр)
  • Біологія. (практична психологія)
  • Біологія. Хімія.
  • Хімія. (інформатика)
  • Хімія. Біологія.
  • Біологія.
  • Географія.
  • Хімія.

Форма навчання:

Про себе повідомляю:

Прізвище, ім'я, по-батькові:
Дата народження:
Назва навчального закладу:
Рік закінчення:
Адреса постійного проживання:
Область, район:
Населений пункт:
Вулиця, будинок:
Моб. телефон:
Електронна адреса:


Особливості туркменської кухні
Опубліковано: 26.03.2019, 7:48

Наприкінці березня на природничо-географічному факультеті за ініціативи відповідальної за роботу з іноземними студентами Любові Безлатньої та заступника декана з виховної роботи Андрія Максютова був проведений ярмарок «Особливості туркменської кухні», приурочений до відзначення весняного свята «Новруз Байрам».


Під час заходу студентів та викладачів пригощали власноруч приготовленими стравами. Усі бажаючі могли скуштувати плов, дограму, гатламу, борек, самсу, манти та багато інших цікавинок туркменської кухні.


Наверх