ПРОДОВЖУЄМО БРАТИ УЧАСТЬ У ЛІТНІХ ПОЛЬСЬКИХ ШКОЛАХ

Опубліковано: 28.03.2023, 10:48

20 березня 2023 р. в палацовому комплексі Дембіна стартувала чергова міжнародна школа. З 20.03.2023 по 25.03.2023 участь у школі полоністики «Міжнародні полоністичні студії» взяли здобувачі вищої освіти Юлія НАЗАРЕНКО (ОП 091 Біологія), Оксана ЗУБАТЮК ОП 014.06 Середня освіта (Хімія), доцент кафедри хімії, екології та методики їх навчання Олена ЗАДОРОЖНА.

Університет Адама Міцкевича в Познані є учасником EPICUR – European Partnership for an Innovative Campus Unifying Regions – Альянс європейських університетів, належить до першого покоління європейських альянсів, які пілотують новий спосіб інтенсифікації співпраці між закладами вищої освіти шляхом створення Європейського Університету. Основною метою є вивчення інновацій, проведення досліджень, що передбачають врахування співпраці академічної спільноти з соціальним та економічним середовищем у різних країнах для створення оптимальних умов сталого розвитку нового покоління європейських громадян.

Дослідження засноване на викликах між- та трансдисциплінарних досліджень; підтримка вчених на початку наукової кар’єри.

Сприяння багатомовності та інклюзивному розвитку: сприяння багатомовності в усіх аспектах університетського життя; запровадження багатомовності в дидактичних документах; розробка найкращої мовної політики

Інноваційні методи викладання та навчання для майбутніх європейських громадян, наприклад започаткування магістратури LiberalArtsandScience (LAS); Реалізація двох пілотних навчальних модулів: Європейська ідентичність та Природні соціальні умови для сталого розвитку.

Визначення шляху міжвузівського кампусу; розробка форми співпраці, яка сприятиме підвищенню мобільності як студентів так і працівників; Зміцнення та розвиток міжрегіонального та транскордонного співробітництва між регіональними мережами університетів; з’єднання регіонів через спільні наукові заходи, наукові ініціативи із залученням неакадемічних партнерів; концепція студентських та магістерських лабораторій, концепція наукового стажування PhD; зміцнення міжкультурних компетенцій;

Обмін результатами проєкту та розробка моделі майбутніх європейських університетів: комунікація та розповсюдження: обмін розробленою моделлю університету з іншими університету з іншими університетами EPICUR та розробка довгострокової моделі функціонування.


Наверх