«А сотню вже зустріли небеса…»

Опубліковано: 21.02.2024, 8:36

20 лютого 2024 року – десята річниця вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє.

Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни.

На факультеті природничої освіти та природокористування  викладачі та здобувачі вищої освіти долучилися до загально міського заходу по вшануванні Героїв Небесної Сотні.

Також студентською радою факультету та заступником декана з виховної роботи Іриною Будченко було проведено тематичну виховну годину «А сотню вже зустріли небеса…» щодо вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

На честь вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, студенти підготували  відеоролики, згадали тих, хто загинув за свою країну, за свій народ, для кого «справедливість», «гідність», «свобода», «Україна» були не просто словами, а сенсом їхнього життя.

Сьогодні як ніколи ми розуміємо як ціною власного життя Герої виборюють свободу і незалежність нашої країни.

Дякуємо усім хто боронив і нині боронить Україну!


Наверх