ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРІВ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Опубліковано: 21.02.2024, 14:40

Сучасні вимоги щодо організації освітнього процесу передбачають активну участь у цьому процесі зацікавлених сторін, тобто стейкхолдерів, щоб готувати конкурентноспроможних фахівців та гідних випускників університету. Основне завдання в сучасному світі, яке стоїть перед вітчизняною освітою полягає у вдалому поєднанні теоретичних знань, практичних умінь та навичок. Саме тому Андрій Максютов – гарант освітньої програми Середня освіта (Географія. Англійська мова) та завідувач кафедри географії, геодезії та землеустрою Оксана Браславська ініціювали підписання угод про співпрацю зі стейкхолдерами, що дасть можливість забезпечити підготовку високваліфікованого спеціаліста у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Зокрема були підписані угоди та отримані відгуки про освітню програму Середня освіта (Географія. Англійська мова) від заступника директора з навчально-виховної роботи, учителя географії, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, учителя-методиста Уманського ліцею № 2 Уманської міської ради Черкаської області Тетяни Бевз; директора Дубівського ліцею Бабанської селищної ради Уманського району Черкаської області Наталії Косаринської та заступника директора з навчально-виховної роботи, учителя географії Уманської гімназії № 12 Уманської міської ради Черкаської області Наталії Мельник.

Усі стейкхолдери висловили думки та пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми Середня освіта (Географія. Англійська мова), їх участі у проведенні практичних занять для здобувачів освіти, запрошення здобувачів освіти для проходження навчальної практики у вищезгаданих установах. Саме це дозволить Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини разом із партнерами зайняти провідні позиції у забезпеченні ринку праці відповідними спеціалістами у галузі освіти.

У свою чергу Оксана Браславська та Андрій Максютов подякували стейкхолдерам за гостинність, за дружню атмосферу та теплий прийом.


Наверх