Пам’яті героїв Крут.

Опубліковано: 29 January 2016, 9:23

Викладачі та студенти природничо-географічного факультету брали участь у заходах, щодо вшануванні пам’яті подвигу українських юнаків, які героїчно боронили Вітчизну у бою під Крутами в січні 1918 року.

Детальніше

Оголошення

Опубліковано: 28 January 2016, 14:25

Детальніше

Як навчаються і живуть іноземні студенти на природничо-географічному факультеті

Опубліковано: 28 January 2016, 10:44

Доброю традицією Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, зокрема природничо-географічного факультету, стало навчання студентів-іноземців. Приємно, що наш університет відповідає європейському рівню надання освітніх послуг і користується повагою за межами України.

Детальніше

Подарунки від природного-географічного факультету для дітей з особливими потребами

Опубліковано: 13 January 2016, 14:28

У період Новорічних свят студенти, аспіранти та викладачі природничо-географічного факультету відвідали з подарунками Дитячий будинок для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку змішаного компенсуючого типу. Організаторами заходу виступили співробітники науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта».

Детальніше

Новорічні привітання іноземних студентів

Опубліковано: 5 January 2016, 13:41

Професор Совгіра Світлана Василівна організувала і провела кураторську годину з групою іноземних студентів. Студенти з Туркменістану мали можливість поспілкуватися з наставником у приємній дружній атмосфері за філіжанкою кави.

Детальніше

З Новим Роком!

Опубліковано: 5 January 2016, 8:40

2

Детальніше


Наверх