Перший випуск іноземних студентів на факультеті

Опубліковано: 21 July 2015, 8:01

Випускна пора 2015 року на природничо-географічному факультеті була особливою. Серед випускників – іноземні студенти освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр.
І хоча до лав студентства вони влилися лише восени минулого року, однак за цей час показали себе студентами, здатними творчо мислити, долати труднощі, демонстрували хороші результати у навчальній діяльності та суспільному житті, прагнули до знань та удосконалення теоретичних і практичних навичок. Тому випуск став неординарною і хвилюючою подією в житті факультету.

Детальніше

Мріємо стати студентами!

Опубліковано: 19 July 2015, 10:23

Пролунав останній дзвоник, успішно складено зовнішнє незалежне тестування й найкращі колишні учні з теками документів у супроводі стурбованих батьків розпочинають нелегкий шлях з реалізації своїх омріяних професійних планів. Досвід роботи технічних секретарів приймальної комісії природничо-географічного факультету став запорукою створення найоптимальніших умови для участі у конкурсі абітурієнтів достойних у майбутньому звання вчителя біології, географії чи хімії. […]

Детальніше

Гаряча пора польових досліджень

Опубліковано: 15 July 2015, 8:00

Успішними результатами досліджень з вивчення симбіотичних властивостей нових штамів бульбочкових бактерій, що створюються впродовж багатьох років спільно з науковцями Інститутом фізіології рослин і генетики НАН України, пишається колектив природничо-географічного факультету. Щороку на агробіостанції закладаються дослідні ділянки посівів сої, які є передумовою подальшого створення й виробництва високоефективних бактеріальних добрив. Настав час підвести підсумки польових випробувань і в цьому році, що проводилися за керівництва член-кореспондента НАН України, д. б. н., професора Коця С.Я. та декана природничо-географічного факультету к. б. н., доцента Якимчука Р.А.

Детальніше

Державна атестація студентів

Опубліковано: 6 July 2015, 17:49

Державна атестація студентів випускних курсів підвела підсумок тривалого навчання майбутніх вчителів природничо-географічного напрямку. Особливістю її було зменшення кількості екзаменів за рахунок впровадження окремого кваліфікаційного іспиту.

Детальніше

Студенти природничо-географічного факультету співпрацюють з екоцентром

Опубліковано: 3 July 2015, 17:37

Екоцентр – програма Національного екологічного центру України, спрямована згуртувати навколо себе людей, яким цікава екотематика, яких хвилюють проблеми довкілля та які готові до участі у їх вирішенні. На базі Національного дендрологічного парку «Софіївка» студенти природничо-географічного факультету зустрілися з волонтером екоцентру Євгенією Кравченко.

Детальніше

Урочисте вручення дипломів

Опубліковано: 1 July 2015, 16:00

Скінчились останні заняття, вгамувалися студентські переживання з приводу успішного складання державних екзаменів. І ось довгоочікувана мить урочистого одержання дипломів, які стануть путівкою в трудову професійну діяльність для 115 бакалаврів, 92 спеціалістів і 26 магістрів природничо-географічного факультету денної і заочної форм навчання.

Детальніше


Наверх