Участь екологів у The International Environmental School «EUROPEAN GREEN DIMENSIONS: CHALLENGES FOR UKRAINE»

Опубліковано: 12.06.2023, 13:16

8-10 червня 2023 року екологи природничо-географічного факультету (викладачі та здобувачі першого бакалаврського та другого магістерського рівнів, за організації доктора педагогічних наук, професора кафедри хімії, екології та методики їх навчання Совгіри Світлани Василівни) взяли участь у Міжнародній Літній Школі «Європейські зелені виміри: виклики для України»/ «European Green Dimensions: Challenges for Ukraine», в рамках проєкту Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне.

Участь у Міжнародній Літній Школі взяли участь представники різних галузей економіки, державних органів влади та місцевого самоврядування, діячі громадських організацій, учені, викладачі, аспіранти, студенти, учні України.

Питаннями дискурсу були:сучасні принципи та інструменти реалізації європейської екологічної політики; порівняльний аналіз екологічного законодавства ЄС та України; впровадження європейських стандартів в екологічну практику України; екологічні проблеми, пов’язані з військовими діями.

Літня Школа охопила лекції, презентації, дискусії та круглі столи. Учасники отримали  сертифікати (18 акад. год./0,6 кредитів ЄКТС), що підтверджують участь у Міжнародній Літній Школі JMEUGD-2023.


Наверх