Вступна кампанія перетнула екватор

Опубліковано: 29 July 2013, 20:46

Природничо-географічний факультет продовжує прийом документів на денну та заочну форми навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр» з таких спеціальностей: «Біологія. Практична психологія», «Біологія. Хімія»; «Географія. Біологія», «Хімія. Спеціалізація: інформатика». Важливим є те, що в цьому році вперше розпочато підготовку за спеціальністю «Хімія» на освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст» і «магістр».

Детальніше

З думкою про учня

Опубліковано: 19 July 2013, 9:38

В період літніх канікул на базі Уманського навчально-виховного комплексу – педагогічного ліцею для дітей оздоровчого табору «Ерудит» було відкрито літню школу, за програмою якої викладачами природничо-географічного факультету Містрюковою Л.М., Грабовської С.Л., Кугай М.С. та Дрозденко Г.М., проводились заняття з географії та біології.

Викладачі Містрюкова Л.М. та Грабовська С.Л. розповідали дітям…

Детальніше

Гаряча пора польових робіт на агробіостанції

Опубліковано: 15 July 2013, 14:03

Агробіостанція університету є справжнім полігоном навчально-дослідної роботи студентів природничо-географічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Період активної вегетації рослин є найбільш клопітким та відповідальним у дотриманні технологічних вимог для одержання прогнозованих результатів роботи, а тому студенти активно…

Детальніше

Урочисте вручення дипломів випускникам ПГФ 2013 року

Опубліковано: 10 July 2013, 11:56

За доброю традицією напередодні Дня Конституції України 26 червня 2013 року, в актовій залі Уманського державного педагогічного університету відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів спеціалістам і магістрам спеціальностей «Географія. Біологія», «Біологія. Хімія» та «Біологія. Практична психологія» природничо-географічного факультету.

На урочистих зборах з вітальною промовою виступив декан…

Детальніше


Наверх